Mikor jó megoldás a gipszkartonozás?

Akkor, ha gyorsan és olcsón szeretnél leválasztani egy helyiséget.
Ha van egy ronda, egyenetlen falad, ami zavarja a szemed, a legköltséghatékonyabb megoldás a gipszkarton felrakása. (Azzal szemben, mint ha a végtelenségig glettelnéd és egyengetnéd. Hidd el, van az az anyagmennyiség, ami elkezdi összenyomni a helyiséget.)
Ha a fentiekkel egy lépésben a szigetelést is szeretnéd megerősíteni.

Miért bízd profi csapatra a gipszkartonozási munkákat Budapesten?

Ha a szobafestésnél is el tudnál képzelni jobb programot a haverjaiddal, hidd el, hogy a gipszkartonozásra ez triplán igaz. Egyedül pedig főleg ne kezdj bele, hiszen ez minimum négykezes (ha nem hat) munka. Szerelvényezni kell, pontosnak kell lenni, vágás is előfordulhat, ahol minden egyes milliméter rengeteget számít.

Budapest egész területén és a környező településeken is vállaljuk a gipszkartonozást, pl: Budapest 2. kerület5. kerület, 12. kerület, 14. kerület, Budakeszi, Dunaharaszti, Szentendre

Mit javaslunk csapatépítőnek gipszkartonozás helyett a haverokkal?

Lényegében bármit. Menjetek el túrázni egyet, vegyetek ki egy weekend házat az erdőben és bulizzatok hajnalig. Mi addig megoldjuk nálad a gipszkartonozást Budapesten és környékén.

Plusz egy érv, hogy minket bízz meg vele: mire fáradtan hazaértek, nem kell bajlódni a takarítással – már egy tiszta lakásban folytatódhat a buli. Természetesen eltakarítunk magunk után, miután végeztünk a gipszkarton felrakásával.

Gipszkartonozás árak*

  • Gipszkarton mennyezet 5000 - 6000 Ft/m2
  • Válaszfal 2x1 6000 - 7000 Ft/m2
  • Válaszfal 2x2 7500 - 8000 Ft/m2
  • Válaszfal szigetelés 500 Ft/m2
  • Rejtett világítás 5500 Ft/m2

*az árak tájékoztató jellegűek, a végső ár mindig a helyszíni felmérés után kerül megállapításra.

Kérj ajánlatot most budapesti gipszkartonozásra!

Kérj visszahívást

Kérdéseid maradtak? Szeretnél egy szakértővel beszélni INGYEN otthonod felújításáról? Ne habozz! Add meg elérhetőségeidet és hamarosan visszahívunk!