Van egy falad, amit szeretnél elfedni? Nem egyenletes és zavar, hogy nem tökéletes a ház belső szerkezete? Válaszd a gipszkartonozást Dunaharasztiban, hiszen nemcsak költséghatékony, hanem gyors és egyszerű megoldás is. Nem kell időt tölteni a végtelen gletteléssel és egyengetéssel, csak a gipszkarton és semmi más. 

Gipszkartonozás Dunaharasztiban

Szeretnéd megoldani a falak egyenetlenségének kérdését és ezzel együtt a házat is szigetelnéd? Tökéletes megoldás erre a gipszkarton használata, amellyel nemcsak gyorsan, hanem egyszerűen is lehet dolgozni. Az anyag használata egyre elterjedtebb megoldás, amit kizárólag rutinos szakembernek szabad kiviteleznie. 

Profi csapatunkra nyugodtan rábízhatod a gipszkartonozást Dunaharasztiban, hiszen hosszú évek tapasztalatával rendelkezünk. Egyedül semmiképpen nem éri meg belekezdeni, hiszen legalább egy hat kezet igénylő munkáról van szó. Pontosnak kell lenni, szükség van szerelvényezésre, valamint vágásra egyaránt, amik esetében minden egyes milliméter számít. 

A gipszkartonozás előnyei

Magyarországon elsősorban a belső terek alakításánál van szerepe a gipszkartonnak. Ezzel választják el a szobákat egymástól, burkolnak falakat, valamint készülhet belőle álmennyezet is. Nem ritka azonban az sem, hogy valaki dekorációs céllal használja fel. 

Előnye, hogy a gipszkarton tökéletes megoldás, ha az építkezést időtakarékosan oldanád meg. Egy hagyományos fal felépítéséhez jóval több időre van szükség, mint egy gipszkarton esetében, ahol a szakember pillanatok alatt elvégzi a mérést és az építést. Nem utolsó sorban költséghatékony, hiszen a kis súlya miatt olcsóbb a szállítási költsége, valamint maga a gipszkarton sem kerül annyiba, mint például a tégla. 

A gipszkarton, mint környezetbarát anyag

További érv a gipszkartonozás mellett, hogy illat-semleges és környezetbarát anyag, emellett sokkal jobb megoldás a csövek elrejtésére, mint a vésés és a fúrás. Az anyag ráadásul nem reped meg a hő hatására, míg a hagyományos falak esetében idővel szükség van a repedések és a vakolat igazítására. Sokkal könnyebb sima felületet varázsolni a házon belül, hiszen önmagában is teljesen egyenes, nincs szükség javításra és toldásra sem. 

Miért bízd ránk a munkát?

Mert így több szabadidőd marad a haverokkal. Nem kell mást tenned, mint kivenni egy hétvégi házat és élvezni a pihenést, amíg mi minden gipszkartonozási feladatot elvégzünk. Mire hazaérsz, a takarítással sem kell foglalkozni, hiszen mi mindent elrendezünk magunk után, miután a gipszkarton a helyére került. 

További szolgáltatásaink

További segítségre lenne szükséged? Akkor az alábbiak kapcsán bármikor a rendelkezésedre állunk:

Gipszkartonozás ára Dunaharasztiban

Amennyiben úgy döntöttél, hogy minket választasz, akkor az alábbi árakkal számolhatsz:

Az árak csak tájékoztató jellegűek, a végső árat a helyszíni felmérést követően adjuk meg. 

Ajánlatkérés gipszkartonozásra Dunaharasztiban

Az ajánlatkéréshez nem kell mást tenned, csupán elküldeni nekünk a részletes információkat, valamint megadni a helyszínt, ahol terepszemlét tarthatunk. Mi pedig igyekszünk a lehető leggyorsabban feltérképezni mindent, hogy megfelelő árajánlatot adhassunk.

Elérhetőségek: 

Telefon: +36 70 394 2965

E-mail: info.szobafesto@gmail.com

Kérj visszahívást

Kérdéseid maradtak? Szeretnél egy szakértővel beszélni INGYEN otthonod felújításáról? Ne habozz! Add meg elérhetőségeidet és hamarosan visszahívunk!