Ezeket kell átgondolnod hidegburkolás előtt

Mindenekelőtt nem mindegy, hogy milyen helyiséget szeretnénk burkolni. A hidegburkolás (köznapi nevén csempézés) leginkább a konyhát és fürdőszobát érinti (esetleg még az előszobát és közlekedőt, de egyre kevésbé divatos csempével burkolni ezeket a helyiségeket).

Ha ezt tisztáztuk, jöhet a nagyobb feladat:
milyen legyen a burkolat anyaga, színe, mintázata?

Ez igazából elég szubjektív, de a legfontosabb tanács talán, amit 15 év burkolói tapasztalattal a hátunk mögött adni tudunk az, hogy mielőtt megveszed a több tíz négyzetméter burkolatot, nézd meg, mennyire harmonizál a falak színeivel, a nyílászárókkal és (ha már van) a konyhabútorral vagy szaniterekkel. Természetesen ez egy felújítás esetén igaz. Ha viszont te pont építkezel, vagy tégláig le van verve a lakás, akkor lehetőségek tárháza áll előtted, és még az a szabadságod is megvan, hogy az áhított burkolathoz válassz ki minden mást.

Burkolás, csempézés árak Budapesten*

  • Burkolás 6000 Ft/m2
  • Kerámialapos burkolás 5500 Ft/m2
  • Lépcső burkolás 6900 Ft/m2
  • Kád beépítés – falazás 25000 Ft
  • Vízszigetelés 1800 Ft/m2
  • Szigetelés (folyékony fólia) 1500 Ft/fm

*az árak tájékoztató jellegűek, a végső ár mindig a helyszíni felmérés után kerül megállapításra.

Ezért bízd burkolóra a csempézést Budapesten

Nagyon egyszerű, miért ne te magad állj neki burkolni: eléggé ráfizethetsz, ha hiba csúszik a gépezetbe.

Manapság a burkolatok az egyik legdrágább tétel (a nyílászárók után) a lakásban. Ha pedig nem szakszerűen vannak lerakva, a csempe töredezni bizony töredezni kezdhet, esetleg el is törhet, elcsúszhat, és fugából sem mindegy, hogy mennyit használsz.

Tehát lehet, hogy olcsóbbnak tűnik a barátokkal megoldani a burkolást, de végeredményben sokkal költséghatékonyabb, ha burkolót bízol meg.
Persze nem mindegy, hogy kit. Mielőtt a legolcsóbb mindenhezisértek szakival szerződnél és leraknád neki előre a munkadíj felét, kérj tőle referenciákat – mi itt megmutatjuk a miénket.

Hiszen amíg egy falat viszonylag könnyű átfesteni, és maximum egy-két százezret buksz rajta, addig a burkolatot felszedni már nagyobb feladat és a többszörösébe is kerülhet.

Egy burkoló csapat legfontosabb feladata, hogy

  • precízen, pontosan és tisztán dolgozzon,
  • pontosan annyi hidegburkolatot vetessen meg veled, amennyire szükséged van – semmiképp se kétszer annyit!,
  • garanciát vállaljon a munkájára,
  • és már a burkolat fajtájának, színének és mintázatának kiválasztásában is segítsen, hogy a végeredmény egy harmonikus összkép legyen.

Mi mindezt egy lépésben vállaljuk. Add meg a szoba méreteit és tudd meg, mennyibe kerül leburkolni az egyes helyiségeket otthonodban.

Összes falfelület: nm
Kalkulált munkadíj: Ft
Kérj visszahívást

Kérdéseid maradtak? Szeretnél egy szakértővel beszélni INGYEN otthonod felújításáról? Ne habozz! Add meg elérhetőségeidet és hamarosan visszahívunk!