Nem tudod, hogy milyen szín illik a hálószobába? Gondban vagy, hogy milyen legyen a konyha mintája? Szeretnél valami ütős árnyalatot, de nem vagy biztos a döntésedben? Akkor mi segítünk! Szobafestés Budakeszin is elérhető, így többé már nem lehet probléma, hogy megvalósítsd álmaid otthonát! 

Lakásfelújítás előtt állsz?

Úgy érzed, hogy itt az ideje feldobni az otthonodat? Szeretnél rajta egy kicsit változtatni, esetleg az egészet újra gondolnád? A legjobb, ha nem magad oldod meg a feladatot, hanem szakembert bízol meg a munkával. Bár könnyűnek tűnhet a szobafestés, valamint az alapozás és a mázolás, azonban nagyon könnyű elrontani egy olyan egyszerű műveletet is, mint a lakás kifestése. 

Tapasztalat és hatékonyság: ezek vagyunk mi

Sok éves tapasztalattal a házunk mögött jelentjük ki, hogy bár ez apróságnak tűnhet, a szobafestés közel sem olyan egyszerű, mint azt elsőre hinnéd. Ha nem hozzáértő személy valósítja meg a munkát, akkor bizony rengeteg problémával nézhetsz szembe. Sok esetben ugyanis a fal csíkos és foltos lesz. Amennyiben pedig nem hagyod megfelelően megszáradni az előzőt réteget, akkor biztos lehet benne, hogy az eredmény sem lesz tartós. Glettelés kapcsán pedig mindenképpen türelmesnek kell lenni, hiszen a festék könnyen lepotyoghat, ha nem várod meg azt a bizonyos időt, amit teljesen megszilárdul. 

Szobafestés Dunakeszin

Ha tehát szobafestésre van szükséged Dunakeszin, akkor ne félj segítséget kérni. Mi tanácsot adunk, hogy milyen színt és festéket érdemes felkenni az egyes helyiségekbe. Emellett tippeket adunk azzal kapcsolatban, hogyan lesz tökéletes az összkép. Az igényes otthon a falakkal kezdődik!

Miért válassz minket?

Bízz bennünk, hiszen a helyszíni felméréstől kezdve, egészen az utolsó simításokig, minden lépést precízen és a lehető leggyorsabban végzünk el. Figyelembe vesszük az egyedi elképzeléseidet és igényeidet, emellett segítséget nyújtunk az anyagbeszerzésben is.

A szobafestés nem lesz többé teher, főleg, mivel tapasztalt kollégáinknak hála, az egész műveletet pillanatok alatt le tudod rendezni. Pár nap és újra mindenhol rend és tisztaság várja haza az egész családot! 

Szobafestés folyamata Dunakeszin

A folyamat első lépése az ajánlatkérés, ami után mi felmérjük a terepet, megnézzük hol és mire van szükség. Tanácsokkal és tippekkel látunk el, hogyan lenne érdemes a munkát elvégezni. Ezt követően kiválasztjuk a színeket, az anyagokat, majd jöhet a festés része. A pontos, precíz, gyors, hatékony és tiszta munkát követően szinte rá sem ismersz majd az otthonodra. 

További szolgáltatásaink

További segítségre lenne szükséged? Akkor az alábbiak kapcsán bármikor a rendelkezésedre állunk:

Színtanácsadás szobafestéshez

Próbálod felújítani a lakást, de egyszerűen nem tudod, hogy milyen legyen a fal? Fogalmad sincs, hogy milyen színek passzolnak az adott helyiségbe? Akkor itt a lehetőség, vedd igénybe a színtanácsadás szolgáltatásunkat, így egy apró segítséggel tökéletes harmóniát teremthetsz a lakás bármely pontján. Segítünk a megfelelő árnyalatokat a megfelelő arányban való felhasználásban az adott ponton. Emellett tippeket adunk az egységes stílus kialakításában, valamint a harmonikus otthon létrehozásában. 

Szobafestés ára Dunakeszi

Amennyiben úgy döntöttél, hogy minket választasz, akkor az alábbi árakkal számolhatsz:

Az árak csak tájékoztató jellegűek, a végső árat a helyszíni felmérést követően határozzuk meg.

Ajánlatkérés szobafestésre Dunakeszi

Az ajánlatkéréshez nem kell mást tenned, csupán elküldeni nekünk a részletes információkat, valamint megadni a helyszínt, ahol terepszemlét tarthatunk. Mi pedig igyekszünk a lehető leggyorsabban feltérképezni mindent, hogy megfelelő árajánlatot adhassunk.

Elérhetőségek: 

Telefon: +36 70 394 2965

E-mail: info.szobafesto@gmail.com

Kérj visszahívást

Kérdéseid maradtak? Szeretnél egy szakértővel beszélni INGYEN otthonod felújításáról? Ne habozz! Add meg elérhetőségeidet és hamarosan visszahívunk!